MEDYA
10 Ekim 2024, Perşembe, 11:49

Ay Yapım’ın çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi ‘Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’, dün gece beşinci bölümüyle ekranlara geldi.

Her sahnesiyle heyecanı daha da katlayan dizi reytinglerde de AB kategorisinde yine birinciliği elden bırakmadı. 

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt’u kadrosunda buluşturan Ay Yapım imzalı ‘Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’ dizisinin yüksek tempolu 5. bölümü dün gece izleyicileri yine NOW ekranlarına kilitledi. 

Heyecanın bir an olsun azalmadığı dizi, dün gece de #LeylaHayatAşkAdalet etiketiyle gece boyu sosyal medya listelerinde yer alırken diziye övgüler yağdı.

‘Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’in dün akşam yayınlanan 5. bölümü TOTAL’de 5,53 izlenme oranı, 15,28 izlenme payı, AB’de 5,36 izleme oranı, 15,69 izlenme payı, 20+ABC1’de 5,60 izlenme oranı, 14,76 izlenme payı elde ederek AB kategorisinde gecenin birincisi oldu. 

Leyla ve Civan öpüşmelerinin heyecanını yaşarken Leyla intikam planında yanlış bir yola saptığını anlayıp Civan’a bunun bir daha tekrarlanmayacağını söyledi. Nur Serap’a ders vermek için yaptığı planı Mali’ye uygulattı ve istediğini alarak Serap’ın kendisinden özür dilemesini sağladı. Leyla Kürşat’ın yanına giderek ondan yardım istedi. Leyla Serap ve Ferda ile yaptığı konuşmalardan yola çıkarak bir plan yaptı ve Tufo göndermiş gibi Serap’a çiçek yolladı. Leyla, Nur ve Mali’yi gizlice izledi ve ikilinin buluştukları evi buldu. Serap’la yaşananlar üzerine Leyla ile konuşmak için odasına gelen Nur, onu müzayedeye götüreceğini söyledi. Her adımını planlayarak giden Leyla, Tufo’nun kulağına gitmesi için Ferda’ya müzayedeye gittiklerini söyledi. Arzu’yla yarışa giren Nur, müzayedede bir vazo için rakamı arttırırken Tufo geldi ve Nur’a müdahale etti. Eve dönen Nur Tufo’yla şiddetli bir kavga etti.  İpek’in elinin titremesini gören Leyla, babası da aynı rahatsızlığa sahip olduğu için İpek’in Tufo’nun değil de babasının kızı olduğundan şüphelendi. İpek’in yaptığı resimden yola çıkan Civan, Leyla’nın mezarına gittiği esnada mezarın kazılmış olduğunu gördü. Görevliyle konuşan Civan, o mezarda Leyla diye birinin hiç olmadığını öğrenip soluğu Güzide’nin yanında aldı ve ona Leyla nerede diye hesap sordu. 

Heyecan dolu, sürükleyici hikayesiyle ‘Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’ dizisi 16 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de NOW’da...