MEDYA
19 Eylül 2024, Perşembe, 10:35

Ay Yapım’ın NOW’da yayınlanan yeni dizisi ‘Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’, dün gece ikinci bölümüyle ekranlara geldi.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazanan dizinin ikinci bölümünde ortaya çıkan bazı gerçekler dizinin sürprizlerle dolu sürükleyici hikayesinin sinyallerini verirken dizi reytinglerde de birinciliğiyle geceye damga vurdu.

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt’u kadrosunda buluşturan Ay Yapım imzalı ‘Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’ dizisinin 2. bölümü dün gece izleyicileri NOW ekranlarına kilitledi. 

İlk bölümden izleyicileri kendi dünyasına çeken dizinin dün gece yayınlanan 2. bölümünde geçmiş ve günümüzde geçen hikaye dizinin gelecek bölümlerinde neler olacağına dair merakı yükseltti. Dizi #LeylaHayatAşkAdalet, #CemreBaysel, #AlperenDuymaz ve #Leyla etiketleriyle gece boyu sosyal medya listelerinde yer aldı. 

Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’in dün akşam yayınlanan 2. bölümü TOTAL’de 6,04 izlenme oranı, 17,94 izlenme payı, AB’de 4,29 izleme oranı, 14,45 izlenme payı, 20+ABC1’de 5,53 izlenme oranı, 16,01 izlenme payı elde ederek Total ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.

CİNO’NUN YAŞADIĞINI ÖĞRENEN LEYLA İNTİKAM YEMİNİNDEN GERİ ADIM ATMADI

Dün geceki bölümde Nur’un kendisine yapacağı iş teklifi için evlerine giden Leyla, onun için çok değerli olan Cino’yu Civan olarak karşısında görmesiyle sarsıldı. Leyla’yı ilk gördüğü andan itibaren içinde garip bir duygu olan Nur, hakkında bilgi alabilmek için ona bazı sorular sordu. Geçmişe gidildiğinde Nur, Tufo üzerinden yaptığı planı adım adım ilerletti ve Tufo’yu ağına düşürerek onunla birlikte oldu. Nur, Serap’ın bu durumdan haberdar olması için Mali ile işbirliği yaptı ve amacına ulaştı. Cino Leyla’nın çöplükten kaçmasına yardım ederken ikili yine yakalandı. Civan’ın Cino olduğunu bilen Leyla Güzide ile yüzleşmeye gittiği esnada Neco durumdan haberdar oldu. Leyla’ya karşı tam tanımlayamadığı hisler taşıyan Civan ona sırtındaki yaradan bahsetti. Bölümün sonunda Neco, Nur ve Mali’nin evlerinin kapısına gelerek onların karşısına çıktı ve Leyla’nın yaşadığını söyledi.