YAŞAM
05 Eylül 2020, Cumartesi, 11:48

İstanbul'da yeni gün, kara bulutların havayı sarmasıyla başladı. Günü kasvetle karşılayan İstanbullular, sabah saatlerinde kara bulutlar ve sisle karşılaştı.

Uzmanların Eylül ayı ile ilgili 'sıcak hava dalgası' uyarılarından sonra İstanbul ili, güne sis ve kara bulutlarla başladı. Geçtiğimiz gün İstanbul'a hakim olan sıcak havanın ardından yağış bekleniyor. 

İSTANBUL BOĞAZI'NI SİS KAPLADI

İstanbul'da sabah saatlerinde gökyüzünü kara bulutlar kaplarken, yer yer sis etkili oldu. Özellikle Boğaz'da sis olduğu gözlendi.

ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından dün yapılan açıklamalara ve sunulan rapora göre ülke genelinde yüksek hava sıcaklıkları etkisini sürdürecek. Öte yandan, Balkanlar'dan gelen yağışlı havaların, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya çevrelerini etkisi altına alması bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK? 5 EYLÜL HAVA DURUMU

Yağış beklenen İstanbul'da havanın en düşük 23 derece, en yüksek 26 derece olacağı bildirildi.

İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde aralıklı, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışların akşam saatlerine kadar Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.