KÜLTÜR - SANAT
30 Eylül 2024, Pazartesi, 07:00

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen İstanbul Kültür Yolu Festivali’nin ikinci gününde; ünlü grup Madrigal, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar ve Türk pop müzik sanatçısı Berkay, şehrin farklı noktalarında kurulan sahnelerde dinleyicileriyle buluştu.

İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında, Galataport Saat Kulesi Meydanı Açık Sahne’de ünlü müzik grubu Madrigal sahne aldı. Madrigal; Senden Yoksun, Seni Dert Etmeler, Dip, Sen ya da Hiç gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. 

Ekin Uzunlar’dan muhteşem konser

Ümraniye Millet Bahçesi’nde Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar on binlerce hayranıyla buluştu. “Geliyorum Yar”, “Hüznün Gemileri” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra söylediği oyun havalarıyla da alanı dolduran dinleyicileri coşturdu. 

Berkay hayranlarıyla buluştu

AKM Türk Telekom Açık Hava Sahnesi’nde ise Türk pop müziğinin sevilen ismi Berkay hayranlarına unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı.  Alanı dolduran binlerce kişi İnanırım, Deliler, İzmirli, Bal Badem gibi sevilen şarkılarına coşkuyla eşlik etti.