KÜLTÜR - SANAT
07 Eylül 2024, Cumartesi, 07:00

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, eylül ayında da hız kesmiyor. Güçlü seslerin ve büyüleyici performansların mekânı Harbiye Açık Hava, Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen sanatçılarını sahnesinde ağırlıyor. Yazın enerjisini sonbaharda da devam ettirecek bu özel etkinlikler, İstanbul’u bir kez daha sanat ve müziğin merkezi haline getiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ bünyesindeki Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, eylül ayı boyunca birbirinden değerli sanatçıları ve unutulmaz performansları İstanbullularla buluşturacak. Çağdaş klasik müziğin usta ismi Ludovico Einaudi, İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Türkiye’nin en sevilen sanatçıları nostalji dolu şarkılardan, enerjik performanslara kadar izleyicilere yine hafızalardan silinmeyecek bir deneyim yaşatacak.

Şehrin kültür mirasında önemi oldukça büyük olan ve tüm İstanbulluların kalbinde özel bir yeri olan Harbiye Açık Hava, geçen sezon mekân dönüşüm ve markalaşma çalışmaları yaparak, 1 milyon misafiri ağırladı. Tarihinde birçok dünya yıldızına ev sahipliği yapmış olan mekân, eski enerjisine yeniden kavuştu ve yeni sezonda farklı müzik türlerindeki dünya yıldızlarını sahnesinde ağırlamaya, izleyicilere yeni eşsiz anılar yaşatmaya devam ediyor.

Eylül Ayı Etkinlik Programı:

- 8-9 Eylül: Melike Şahin

- 10 Eylül: Emir Can İğrek

- 11-12 Eylül: Ludovico Einaudi

- 13 Eylül: Murat Karahan - Sezen Aksu Şarkıları

- 14 Eylül: Emre Fel

- 15 Eylül: Teoman

- 16-17 Eylül: Edis

- 18-20 Eylül: Tan Taşçı

- 19 Eylül: Funda Arar

- 21 Eylül: Gipsy Kings by Andre Reyes

- 22 Eylül: Buika

- 23 Eylül: Sibel Can & Hüsnü Şenlendirici & An Epic Symphony 

- 24 Eylül: Gökhan Türkmen & An Epic Symphony

- 25 Eylül: Hayko Cepkin & An Epic Symphony

- 26 Eylül: Murat Boz

- 27 Eylül: Hakan Altun

- 28 Eylül: Yaşar

- 29 Eylül: Güldür Güldür Show

- 30 Eylül: Başrolde Emel Sayın