KÜLTÜR - SANAT
12 Eylül 2024, Perşembe, 07:03

Ödüllü yazar ve çizer Sonja Danowski, Ketebe Çocuk’un 4. yılı için İstanbul’a geliyor.

Ketebe Çocuk 4. yılını kutlamak için, 14–15 Eylül tarihlerinde ödüllü yazar ve çizer Sonja Danowski’yi İstanbul’da ağırlayacak. Ketebe Çocuk etiketiyle okurla buluşan “Çocukların Rüyaları” adlı eserin hazırlık sürecine dair bir konferans gerçekleştirecek Danowski; 15 Eylül Pazar günü, saat 16.00’da ise “Çocukların Rüyaları”, “Kardeşim Gelmeden Önce” ve “Komşudaki Tiyatro” adlı eserlerini okurları için imzalayacak. 

14 Eylül günü saat 14.00’de gerçekleşecek etkinliğe katılmak için Türkiye Tasarım Vakfı’nın hazırladığı formun doldurulması gerekiyor: https://kommunity.com/turkiye- tasarim-vakfi/events/design- library-meetings-how-to- design-a-childrens-book-sonja- danowski-2458f84d 

“Çocukların Rüyaları” Nasıl Tasarlandı?

Ödüllü yazar ve çizer Sonja Danowski, Ketebe Çocuk’un 4. yaş günü için İstanbul’a geliyor. İnsan anılarının korunmasına odaklanan kitaplar konusunda önemli bir isim olan yazar, bir çocuk kitabının tasarım hikâyesini katılımcılara anlatacak. Kitapları yirmiden fazla dile çevrilen yazar, etkinliğin ilk gününde “Çocukların Rüyaları” adlı şiirsel eserinin hazırlık sürecini detaylıca anlatarak, eserin tasarım sürecinde nelerin yaşandığını okurla paylaşacak. Danowski, etkinliğin ikinci gününde ise Ketebe Çocuk etiketiyle yayımlanan eserlerini okurları için imzalayacak.