MEDYA
05 Eylül 2024, Perşembe, 11:17

Hilton Istanbul Maslak, Güney Koreli müzik grubu Dreamcatcher’i ve alt grup olarak Purple Kiss’i ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Dünyaca ünlü Güney Koreli kız grubu Dreamcatcher’in, İstanbul konseri için konaklama tercihi Hilton Istanbul Maslak oldu. Şehrin merkezindeki mükemmel konumu ile İstanbul’da en çok tercih edilen otellerin başında gelen otel, yedi üyeden oluşan başarılı grubu ağırlayacak. 

K-pop sektörüne yeni bir soluk getiren Dreamcatcher, özgün müzik tarzları ve etkileyici sahne performanslarıyla, 7 Eylül günü İstanbul Lifepark’ta hayranlarına bir müzik şöleni yaşatacak.

Happy Face Entertainment tarafından 2017 yılında kurulan Güney Koreli kız grubu Dreamcatcher, JiU, Siyeon, SuA, Yoohyeon, Handong, Dami ve Gahyun adlı yedi üyeden oluşuyor.

İlk albüm çalışmaları Nightmare, Ocak 2017’de dinleyicileri buluştu.   Farklı imajlarıyla kısa sürede dikkat çekmeyi başaran grup, özellikle ilk albümlerinde yer alan ve aynı zamanda grubun çıkış parçası olarak bilinen Chase Me ile tanındı.