SPOR
04 Ekim 2024, Cuma, 07:05

Dünyanın 1 numaralı erkek şampuanı* CLEAR Men,marka elçileri kadrosunu genişleterek, futbol dünyasının yıldızlarından Erling Haaland'ın yeni marka yüzü olduğunu duyurdu.

CLEAR Men ailesinin güçlü yıldız kadrosuna katılan Haaland, markanın erkek saç bakım serisini tanıtıyor. CLEAR Men, Haaland'ın güçlü ve kendinden emin duruşuyla erkeklerin karşılaştığı kepek ve yağlanma gibi sorunlara yenilikçi çözümler sunuyor. CLEAR Men’in bu yeni iş birliği, markanın erkek saç derisi bakımına yönelik geliştirdiği yenilikçi teknolojilerin altını çiziyor. Özellikle kepek ve yağlanma sorunlarına karşı geliştirilmiş yeni formülü, saç derisine 10 kat** derinlemesine nüfuz ederek sıfır kepek*** ve sıfır yağlanma sağlar. CLEAR Men, Haaland gibi güçlü bir figürün temsil gücüyle bu mesajı geniş kitlelere ulaştırıyor. Haaland’ın başarılı kariyeri ve bitmek bilmeyen kazanma arzusu, CLEAR Men’in marka değerleriyle benzersiz bir uyum yakalıyor.

Erling Haaland bu iş birliği için “CLEAR Men ile bu yeni kampanyayı başlatmaktan dolayı çok heyecanlıyım! Bu mükemmel bir iş birliği oldu! Hayatım boyunca birçok farklı saç stili denedim. CLEAR Men, erkeklerin saç derisi ve saçları için özel olarak formüle edildiği için kepek, yağlanma ya da kaşıntı gibi sorunlar konusunda endişelenmeme gerek kalmıyor.” dedi.