YAŞAM
16 Aralık 2020, Çarşamba, 17:46

Ünlü oyuncu Cansu Dere, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bağış yaparak sokak hayvanlarının borçlarını üstlendi.

Halihazırda Sadakatsiz dizisinde rol oynayarak gösterdiği performansla izleyenleri büyülemeyi başaran ünlü oyuncu Cansu Dere, bir sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunarak bir kez daha gönülleri fethetti.

Hayvanlara olan sevgisi ile ön plana çıkan ve başarılı oyunculuğuyla kendisini izleyenleri hayran bırakan ünlü oyuncu Cansu Dere, yardıma muhtaç olan sokak köpeklerine sıcak bir ev bulununcaya kadar geçici olarak kaldıkları bir yaşam alanı projesi konumundaki Kurtaran Ev Derneği'ne ait bütün klinik borçlarını üstlendi.

CANSU DERE'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Uzun yıllar boyunca televizyonda gösterdiği performansla takdir gören ünlü oyuncu Cansu Dere, bu kez performansıyla değil insanlığı ile adından bahsettirdi. Hayvanları çok sevdiği bilinen Cansu Dere, bir sosyal sorumluluk projesine destek oldu.

Ünlü oyuncu bu kapsamda, yeni bir yuva bulunana kadar Kurtaran Ev Derneği'nde geçici olarak kalan sokak köpeklerine olan sevgisini göstererek derneğe ait bütün klinik borçları kapattı.

KENDİ EVİNDE DE İKİ KEDİSİ VAR

Evinde iki tane kedi barındıran Cansu Dere tarafından yapılan destek, derneğin sayfasında paylaşıldı. Dernekten yapılan açıklamada "Uzun yıllardır televizyondan izlediğimiz Cansu Dere'nin, projemize destek olması gibi keyifli bir duygu daha yok." ifadelerine yer verildi.