YAŞAM
21 Ekim 2020, Çarşamba, 19:44

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettirmeyi başaran ve hali hazırda Babil dizisinde oynayan Aslı Enver, eski basketbolculardan Kerem Tunçeri ile tekrardan görüşmeye başlamasına ilişkin iddiaları yanıtladı. İddiaları yalanlayan Aslı Enver, sosyal medya platformu Instagram üzerinden yayınladığı bir yazıyla bu iddiayı ortaya atanlara sitemde bulundu. İşte Aslı Enver'in açıklamaları...

Oyuncu Aslı Enver ve eski basketbolcu Kerem Tunçeri, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Bugün ortaya atılan bir iddiaya göre Aslı Enver ve Kerem Tunçeri yeniden bir araya geldi. Kerem Tunçeri, sürekli olarak ikinci bir şans istediği Aslı Enver'in peşini bırakmadı. Bunun üzerine Aslı Enver, Kerem Tunçeri'ye bir şans daha verme fikrini kabul etti.

Oyuncu Aslı Enver ise bu iddiaları sert bir dille yalanlamayı tercih etti. Sosyal medya platformu Instagram üzerindeki hesabı üzerinden bir hikaye paylaşımında bulunan Aslı Enver, hem Kerem Tunçeri ile barıştığı iddialarına, hem de Tunçeri ile birlikte Caddebostan'daki Sabiha Hanım Korusu'ndan 16 bin TL’ye ev kiraladığına ilişkin iddiaları yanıtladı.

ASLI ENVER'İN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI DUYURU

Aslı Enver, Hürriyet Gazetesi'nde yer alan iddiaları sert bir dille eleştirdi. Hayatına birini aldığı takdirde bunu saklamak durumunda olmadığını vurgulayan Aslı Enver, gazetede yer alan haberin kişisel haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle tepki gösterdi. Evinin manşet fotoğraflarında yer almasına sinirlenen Aslı Enver, Hürriyet Gazetesi'nin güvenliğini tehlikeye attığını bildirerek haklarını aramak üzere işlem başlattığını söyledi.