SPOR
21 Ekim 2024, Pazartesi, 10:05

Manchester United kalecisi Altay Bayındır, dikkat çeken açıklamalara imza attı.

TRT Spor'da yayınlanan Avrupa Stüdyosu programına konuk olan ve sarı lacivertli takımdaki kariyeri ile kendisi hakkında çıkan transfer iddiaları için de konuşan Altay Bayındır şunları söyledi:

"Benim için çok özel bir durum. Birçok şey yaşadığım takımıma karşı rakip olacağım. Benim için gerçekten çok özel ve anlamlı bir maç olacak. Fenerbahçe'de ben çok kez tarif edilemez duygular yaşadım, bu da onlardan biri olacak."

"Fenerbahçe'de oynadığım dönemde çok özel şeyler yaşadım. Bazen acı şeyler de yaşadım. Özellikle son senemde. Taraftarda uzun süre şampiyon olamamanın verdiği bir heyecan ve istek vardı. Bu oyunculara olumsuz da yansıdı. 20. dakikada 1-0 geridesin, maç dönebilir ama taraftarın isteği zorlayabiliyor. Futbol basit bir oyun değil. Rakip de seni yenmek için oynuyor."

"Teknik direktör Erik ten Hag'la Manchester United'da oynamamamla ilgili bir konuşmamız geçti. Ben hocanın kararına her zaman saygı duyarım ama oynamak için de her şeyi yaparım. Sadece sahaya odaklanıyorum."

"Avrupa'da oynayan birçok oyuncumuz için gerçeği yansıtmayan haberler çıktı. Ben olduğum takımda başarılı olmaya çalışan ve verdiği mücadelenin karşılığını almaya çalışan bir insanım ama tabiki de zamanın ne göstereceğini kimse bilemez. Benim şu andaki düşüncem bulunduğum takımda ve alanda en iyi olabilmek için sonuna kadar çalışmaya devam etmek."